جرقه باتری خودرو عامل اصلی آتشسوزی سرویس مدرسه طراوت/حال عمومی دانش آموزان خوب است
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی جرقه باتری خودرو را عامل اصلی آتشسوزی سرویس مدرسه طراوت عنوان کرد و گفت: حال عمومی دانش آموزان خوب است.

به گزارش خبرنگار مجله خبری ایتوک، علی اکبر صمیمی امروز در نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران که به مناسبت گرامیداشت روز معلم در سالن اندیشه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی برگزار شد؛ با اشاره به حادثه آتشسوزی سرویس مدرسه استثنایی طراوت ارومیه گفت: پس از وقوع حادثه، محل کار خود را ترک و به سرعت به بیمارستان مراجعه کردیم. علت آن، مشکل فنی در باتری خودرو بود که منجر به ترکیدن باتری، آتشسوزی و قفل شدن درب خودرو شد.
وی ادامه داد: راننده موفق به باز کردن درب سمت راننده شد و به سرعت اقدام به تخلیه دانشآموزان کرد. در مجموع، ۹ نفر درگیر این حادثه بودند که دچار سوختگی یا شوک شده بودند. خوشبختانه، حال عمومی همه آنها رضایتبخش اعلام شد.
صمیمی تصریح کرد: تا ساعت ۱۱ در بیمارستان حضور داشتیم. مسئولان مربوطه نیز در محل حادثه حاضر بودند. چند نفر برای بررسی بیشتر به صورت موقت بستری شدند و بعد از انجام مراقبتهای اولیه، به مرور مرخص شدند.
وی با اظهار اینکه وزارت آموزش و پرورش با ما تماس گرفت و پیگیر وضعیت حادثه بود؛ گفت: همچنین استاندار نیز پیگیر شرایط عمومی و روند درمان دانشآموزان و افراد آسیبدیده بود تا درمان با سرعت بیشتری انجام شود.
جذب ۱۵۰۰ دانشآموز تارکتحصیل با شیوهنامه استانی
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: برای مقابله با پدیده ترک تحصیل، اقدامات متعددی در سطح استان انجام شده است. در گام نخست، شناسایی دانشآموزان تارک تحصیل و دلایل ترک تحصیل آنان صورت گرفته و فهرست اسامی این افراد تهیه شده است. بر اساس نوع مشکل، این اسامی به نهادهای مرتبط جهت پیگیری و حمایت معرفی میشوند.
وی ادامه داد: در طول سال تحصیلی، یک شیوهنامه اختصاصی با توجه به شرایط استان تدوین شده تا فرآیند شناسایی، جذب و نگهداشت دانشآموزان به صورت هدفمند دنبال شود. نتیجه این تلاشها جذب یکهزار دانشآموز در مقطع متوسطه بوده که مجدداً به چرخه آموزش بازگشتهاند.
جذب ۹۸۸۸ بازمانده تحصیل در مقطع ابتدایی
در سال تحصیلی ۱۴۰۳ ، ۹ هزار و ۸۸۸ نفر از دانشآموزان بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی شناسایی و جذب مدارس شدهاند. این در حالی است که با وجود نبود الزام قانونی برای ارائه پاداش، بسیاری از معلمان با مسئولیتپذیری بالا و متناسب با محل زندگی خود، بهصورت حضوری و منزلبهمنزل اقدام به شناسایی و ترغیب دانشآموزان تارک تحصیل کردهاند.
با این حال، حدود ۵۰ درصد از دانشآموزان بازمانده در دوره ابتدایی به دلایلی همچون فوت، مهاجرت یا عدم حضور در منطقه قابل جذب نبودند.