خبریسیاسی

آشنایی با رضا رحمانی، استاندار جدید آذربایجان‌غربی

به گزارش مجله خبری ایتوک، هیأت دولت چهارشنبه با اکثریت آرا «رضا رحمانی» را به عنوان استاندار جدید آذربایجان‌غربی منصوب کرد. رحمانی که در سال ۱۳۴۵ در تبریز متولد شده است، مدرک کارشناسی حقوق خود را از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و استراتژیک را از سازمان مدیریت صنعتی و دکترای مدیریت را از دانشگاه صنایع و معادن ایران دریافت کرده است.

رحمانی فعالیت‌های حرفه‌ای خود را در وزارت صنایع و معادن آغاز کرد. وی از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ به عنوان قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید فعالیت داشت و همچنین در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم تبریز حضور داشت و در دوره نهم ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس را برعهده داشت.

در دولت دوازدهم، رحمانی به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت منصوب شد و در آبان ماه ۱۳۹۷ موفق به جلب رای اعتماد نمایندگان مجلس شد، اما در اردیبهشت ۱۳۹۸ جای خود را به مدرس خیابانی داد. علاوه بر این، رحمانی در سایر سمت‌های مدیریتی نیز فعالیت کرده است که از جمله آنها می‌توان به معاونت منابع انسانی گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز، مدیرعاملی کارخانه آلومینیوم المهدی و مشاور رییس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اشاره کرد.

رحمانی شانزدهمین استاندار آذربایجان‌غربی از زمان انقلاب اسلامی است. پیش از وی، محمدصادق معتمدیان و محمدمهدی شهریاری در این سمت فعالیت کرده‌اند. همچنین، قربانعلی سعادت رکورددار استانداری در آذربایجان‌غربی است که در دو دوره مجموعاً نزدیک به ۱۱ سال استاندار این استان بوده است.

آذربایجان‌غربی با جمعیتی بیش از ۳.۵ میلیون نفر و مساحت ۳۸ هزار کیلومتر مربع، یکی از استان‌های مهم ایران از نظر مرزی و تجاری است. این استان ۹۶۷ کیلومتر مرز با کشورهای عراق، ترکیه و نخجوان دارد که آن را به یکی از پرمرزترین استان‌های کشور تبدیل کرده است. آذربایجان‌غربی همچنین از ظرفیت‌های کشاورزی، اقتصادی و خدماتی بالایی برخوردار است و به عنوان دروازه ایران به سمت اروپا شناخته می‌شود.

این استان با مرزهای گسترده و موقعیت جغرافیایی خاص خود، اهمیت ویژه‌ای در سیاست‌های تجاری و دیپلماتیک ایران دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
توسعه‌ی پتروشیمی ارومیه کلیسای تاریخی