اقتصادیصنعت و معدن و تجارت

صدور بیش از ۲ هزار پروانه صنفی در دو ماهه نخست سالجاری

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از صدور بیش از ۲ هزار پروانه صنفی در دو ماهه نخست سالجاری خبر داد. 

به گزارش مجله خبری ایتوک، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اظهار اینکه در دو ماهه نخست سالجاری  ۲ هزار و ۱۲٠ فقره پروانه کسب صنفی در استان صادر شده است؛ گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۳ درصد رشد داشته است.

اسد فرهمند افزود:  از مجموعه ۲ هزار و ۱۲۰ فقره پروانه کسب صادره، ۳۶۰ فقره در حوزه صنوف تولیدی، یکهزار و ۱۸۴ فقره در حوزه صنوف توزیعی، ۲۷۷ فقره در حوزه صنوف خدماتی و ۲۹۹ فقره نیز در حوزه خدمات فنی می باشد.

وی از برگزاری انتخابات هیات مدیره اتحادیه‌های صنفی که مهلت قانونی آنها به پایان رسیده خبر داد و گفت: براساس قانون نظام صنفی و آیین نامه های اجرایی آن، برگزاری انتخابات هیات مدیره و بازرسان اتحادیه های صنفی به ریاست سازمان های صنعت، معدن و تجارت به صورت الکترونیکی برگزار می شود که بر این اساس در دوماهه سال ۱۴۰۳، انتخابات ۴ اتحادیه صنفی آذربایجان غربی برگزار، رییس و اعضای هیات مدیره آنها معرفی و پروانه فعالیت آنها صادر شد.

فرهمند خاطرنشان کرد: طی ۲ماهه نخست سال جاری برای تسهیل صادرات و واردات در استان ۷۶۵ فقره کارت بازرگانی صادر و یا تمدید شده است همچنین در بخش کارت های پیله وری ۷۱ فقره و مرزنشینی ۸هزار و ۵۵۵ فقره کارت جدید صادر و یا تمدید شده است که در صدور کارت بازرگانی و کارت مرزنشینی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۸۱ و ۳۰۸ درصد رشد داشتیم.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت آذربایجان غربی اضافه کرد: در بازه زمانی یاد شده برای واردات کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور ۵۴ فقره ارز تخصیص یافته است.

وی عنوان کرد: طی دو ماه سال جاری یک میلیون و ۲۳ هزار تن انواع کالا های تولید شده در داخل کشور به ارزش بیش از ۴۲۲ میلیون دلار به کشور های ترکیه، عراق، افغانستان، امارات متحده عربی و غیره صادر شده است که عمده کالاهای صادراتی کشور شمش از آهن و فولاد، مفتول از مس، لوازم خانگی، محصولات کشاورزی، قیرنفت و غیره می باشد.

فرهمند اضافه کرد: همچنین طی دو ماهه سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۹ هزار تن انواع کالاهای مورد نیاز کشور به ارزش قریب به ۱۴۳میلیون دلار وارد کشور گردید که عمده کشورهای وارداتی ترکیه، عراق، کره، چین، آلمان، امارات متحده عربی و غیره می باشند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
توسعه‌ی پتروشیمی ارومیه کلیسای تاریخی