معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانغربی تصریح کرد: ارزش ریالی این تعداد طرح ۵۵ هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال برآورد شده که شامل طرحهای روبنایی، زیربنایی و توانمندسازی در محلات هدف بازآفرینی شهری آذربایجانغربی اجرا میشود.
وی ادامه داد: اجرای طرحهای برنامه اقدام مشترک موجب ارتقای سطح زندگی ساکنین، افزایش سرانههای اجتماعی و شهروندی، ایجاد حس تعلق و افزایش مشارکت مردمی در محدودهها هدف بازآفرینی شهری آذربایجانغربی میشود.
عطایی با اشاره به وضعیت اجرای بستههای تشویقی در آذربایجانغربی بیان کرد: بستههای تشویقی متضمن نوسازی در بافتهای فرسوده و تسهیلات بانکی برای واحدهای مسکونی بافتهای فرسوده (محدودهها و محلات هدف بازآفرینی شهری) در شهرهای ارومیه، خوی و بوکان وارد فاز عملیاتی و اجرایی شده و در باقی شهرهای آذربایجانغربی نیز در دست اقدام برای اجرا است.
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجانغربی گفت: شهرداریهای سطح استان باید در اجرای برنامه اقدام مشترک و بستههای تشویقی اهتمام ویژه داشته باشند تا روند اجرای طرحهای بازآفرینی شهری بهسرعت پیش رود.
عطایی افزود: بر اساس آمارهای موجود ۳۷ شهر آذربایجانغربی دارای محدوده بافت فرسوده، ۹ شهر دارای محدوده سکونتگاههای غیررسمی و هفت شهر دارای محدوده تاریخی است.
وی اضافه کرد: بر اساس مطالعات صورتگرفته در مجموع پنج هزار و ۸۸۱ هکتار محدوده بازآفرینی شهری در آذربایجانغربی وجود دارد.
وی تأکید کرد: گسترش خدمات زیربنایی در محدودههای بازآفرینی شهری و ساماندهی بافت تاریخی در استان از مسائل مورد پیگیری بوده و توسعه این بخش نیازمند مشارکت و همکاری دستگاههای خدماترسان و شهرداریها و همچنین همکاری مردم است.