اقامتگاه آذربایجان غربیسفر و گردشگری

افزایش ۱۳ درصدی اقامت مسافران نوروزی در آذربایجان غربی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: در نوروز امسال میزان اقامت در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان ۱۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش مجله خبری ایتوک، مرتضی صفری در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با آغاز طرح نوروزی از ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ حدود ۱۸۵ هزار و ۲۹۴ نفر در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی آذربایجان غربی اقامت داشته‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش رشد ۱۳ درصدی داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: در این مدت تعداد بازدید از جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی آذربایجان غربی دو میلیون و ۶۹۹ هزار و ۳۹ نفر بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش دارد.

او ادامه داد: در این مدت ۵۸ هزار و ۸۶۷ نفر از موزه‌های سطح استان بازدید کرده‌اند که رشد ۶۹ درصدی دارد و در این میان، مجموعه جهانی تخت سلیمان تکاب، کاخ‌موزه باغچه‌جوق ماکو، موزه شهر ارومیه، قره‌کلیسا چالدران و موزه مردم‌شناسی ارومیه در صدر موزه‌های پربازدید استان قرار دارند.

صفری خاطرنشان کرد: امسال ۵۰ نوروزگاه با ۱۲۰ عنوان برنامه در سطح استان برگزار شد که این مراسم در موزه شهر ارومیه به‌مدت ۱۰ روز شاهد استقبال بی‌نظیر مسافران همراه بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی اضافه کرد: راه‌اندازی اتوبوس گردشگری در شهر‌های بزرگ استان نیز از دیگر اقدامات بود که شور و شوق مسافران برای استفاده از این اتوبوس‌ها نشان‌دهنده علاقه و استقبال آنها از اتوبوس رایگان گردشگری بوده است.

او راه‌اندازی ۱۶ بازارچه صنایع‌دستی با ۲۰۰ غرفه، انجام یک‌هزار و ۴۶۶ مورد بازدید نظارتی مشترک، استفاده از ۴۰ راهنمایی گردشگری در پایگاه‌های تاریخی استان، برگزاری بیش از ۴۰ جلسه ستاد خدمات سفر در سطح استان را از دیگر برنامه‌های نوروزی برشمرد.

صفری در پایان با تشکر از توجه ویژه استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی و فرمانداران در برگزاری منظم جلسات ستاد خدمات سفر گفت: در طول ایام نوروز همه دستگاه‌های عضو ستاد پای کار بوده و تلاش کردند تا خدمات شایسته‌ای به مسافران ارائه دهند که جای تقدیر از اقدامات آنها دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
توسعه‌ی پتروشیمی ارومیه کلیسای تاریخی