امام جمعه ارومیه: برپایی فریضه نماز زمینه ساز تقرب به درگاه الهی است
تاکید بر اهمیت معنویات و نماز در نیروهای مسلح
گزارش خبری توسط مجله خبری ایتوک تدوین شده و به بررسی بیانات نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در همایش نماز نیروهای مسلح پرداخته است.
نماز، مهمترین فریضه الهی و پایه معنویات
حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، در همایش نماز ردههای نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در ارومیه برگزار شد، بر اهمیت برپایی نماز تاکید کرد. وی با اشاره به آیات قرآن کریم و آموزههای اسلامی، نماز را مهمترین فریضه الهی دانست و گفت: “نماز نخستین عملی است که در روز قیامت مورد پرسش قرار میگیرد.”وی تاکید کرد که اقشار مختلف جامعه، به ویژه نیروهای مسلح، باید به این واجب الهی توجه ویژه داشته باشند، چرا که این امر زمینهساز تقرب بیشتر به درگاه الهی و افزایش معنویات در زندگی است.
نقش خانواده در ترویج فرهنگ نماز
حجتالاسلام قریشی افزود: برپایی نماز تنها وظیفهای شخصی نیست و افراد باید خانواده و اطرافیان خود را نیز به انجام این فریضه دعوت کنند. وی به سیره ائمه معصومین (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت امیرالمومنین علی (ع) بر اهمیت محافظت از نماز و حتی اقامه نمازهای مستحبی تاکید فراوان داشتند. این الگوسازی در سبک زندگی اسلامی، نشاندهنده جایگاه ویژه نماز در تقویت ایمان و معنویت است.اشاعه فرایض دینی در پایگاههای مرزی شمال غرب
حجتالاسلام احمد جلیلی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه حمزه (س)، در این آیین اعلام کرد که در سال جاری بیش از ۵۰۰ روحانی به پایگاههای مرزی شمال غرب کشور اعزام شدهاند تا وظیفه اشاعه فرایض دینی و ترویج فرهنگ نماز را بر عهده بگیرند.
وی به فعالیتهای گذشته نیز اشاره کرد و افزود: طی ۱۳ سال گذشته، بیش از ۱۰ هزار روحانی به این پایگاهها اعزام شدهاند و نقش مهمی در گسترش آموزههای دینی و معنوی ایفا کردهاند.
تقویت معنویات در نیروهای مسلح
این برنامهها و تاکیدات نماینده ولی فقیه نشاندهنده اهمیت بالای معنویات در زندگی نیروهای مسلح است. اقامه نماز و توجه به ارزشهای دینی میتواند نقش مؤثری در تقویت روحیه معنوی، انسجام و تعهد در نیروهای نظامی داشته باشد.
جمعبندی
این همایش که با حضور نیروهای مسلح و روحانیون استان اذربایجان غربی برگزار شد، بر اهمیت اشاعه فرهنگ نماز و معنویات تاکید کرد. حضور روحانیون در پایگاههای مرزی و تقویت آموزههای دینی میتواند تاثیرات عمیقی بر ارتقای فرهنگ دینی و معنوی در جامعه داشته باشد.