سیاسی

ایستادگی مقتدرانه بسیج در مقابل تجزیه طلبان

اقتدار بسیج در مقابل تجزیه طلبان

به گزارش خبرنگار مجله خبری تحلیلی ایتوک، فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی  در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه ارومیه، با اظهار اینکه فرمان تشکیل بسیج در پنجم آذر ۵۸ توسط امام راحل ابلاغ گردید؛ گفت: شرایط محیط و مقتضیات آن زمان در نخستین روز‌های پیروزی انقلاب، موجب شد حضرت امام فرمان تأسیس بسیج مستضعفین را صادر کنند. از همان نخستین روزهای انقلاب در بسیاری از نقاط کشور تهدیداتی علیه نظام و انقلاب وجود داشت و گروهک‌های ضد انقلاب، تجزیه‌طلب، تروریست و …باعنوان سهم‌خواهی از نظام و انقلاب خواسته‌های غیر معقولی را مطرح می‌کردند به طوری که این تهدیدات حتی در شهر‌های مرزی آذربایجان غربی از جمله مهاباد، بوکان، اشنویه، سردشت و ارومیه نیز وجود داشت.

سردار محمدحسین رجبی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به لطف خدا بسیجیان زیادی در استان وجود دارد؛ گفت: بسیجی بودن فقط به عنوان و داشتن کارت بسیجی نیست، بلکه هرکسی که تفکر و روحیه جهادی دارد و همچنین کسانی که دل شان در گرو انقلاب،اسلام،و کشور عزیزمان بوده و پایبند به ارزش‌ها و آرمان‌ها باشند نیز بسیجی هستند.

او ایمان و بصیرت را عنصر اصلی تفکر بسیج برشمرد و گفت: بسیج یک جبهه بسیار گسترده مردمی است که در اقصی نقاط کشورمان حضور فعال داشته و رشد و نمود دارد از یک سو تهدیدات نرم و سخت را با اقدامات امنیتی، دفاعی و نظامی خنثی می‌کند، از سوی دیگر با عمق بخشی در بین توده های مردم در قالب اقدامات عمرانی، محرومیت زدایی و سازندگی در راستای ارائه خدمت خالصانه مشارکت جدی دارد.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی افزود: در جای جای کشورمان از آذربایجان گرفته تا تهران، سیستان بلوچستان و خوزستان برخی افراد غافل به دنبال اهداف تجزیه طلبانه بودند، ولی بسیج مقتدرانه مقابل آن‌ها ایستادگی کرد و اهداف شوم آنها را خنثی نمود.

سردار رجبی بیان کرد: مردم آذربایجان غربی افتخار مجاهدت و حضور در دو جبهه را دارند. یکی هشت سال دفاع مقدس است و دیگری مقاومت و مقابله با گروهک‌های ضدانقلاب در داخل منطقه بود که با اقدامات به موقع در مقابل آن‌ها ایستادگی کردند.

برگزاری دومین کنگره ملی شهدای آذربایجان غربی

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی در بخش دیگر سخنان خود از برگزاری دومین کنگره ملی شهدای استان به عنوان یک کار فرهنگی فاخر و اثرگذار در سال ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: نخستین کنگره در سال ۹۶ برگزار شد که امید است با همت مسئولان دومین کنگره نیز در شأن شهیدان با شکوه هرچه‌تمام‌تر برگزار شود.

سردار رجبی در ادامه یادمان ها و المان‌های شهدا را به عنوان کار فرهنگی فاخر دیگر برشمرد و گفت: در استان به دلیل عدم زیرساخت ها، یادمانها و آلمان هایی در شأن و عظمت مجاهدت شهدا نداریم وظیفه ما مسئولان است که آن ها را در سطح فرهنگی جامعه ارتقاء دهیم.

او به شناسایی هفت یادمان که میعادگاه و قدم گاه شهدا است، در استان اشاره کرد و گفت: این منطقه شایسته بهترین کارهای فاخر فرهنگی در تراز عظمت شهدا است و با ارتقاء زیر ساختی یادمانها آماده پذیرای زائران خواهیم بود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
توسعه‌ی پتروشیمی ارومیه کلیسای تاریخی